SOL OG KNALLHARDT I BAKKEN!

By | 22. mars 2015

Vi sitter igjen med en god følelse etter gjennomføring av SL rennet lørdag 21.mars. Løypa.bakken ,folk og været var på vår side!

Resultatene ligger på hovedsida vår.

Det som er sikkert er at Håvard og Marthea hadde to skikkelig gode omganger og vant sine klasser.                                  Elias var uheldig da han brøt staven rett etter start i første omgang og fikk da selvfølgelig mange porter i kroppen på vei ned….Likevel en pallplassering og det var 3.plass.

Vi nevner også at FIS løperen vår,Edvin,møtte til start og hadde selvfølgelig beste tid i begge omganger med svært god margin.

Ellers viser resultatlista de andre breimningene som deltok.Her skulle vi gjerne hatt med mange fler! Skjærtorsdag satser vi på at flere stiller opp på Even Hole cup!Dette er morro folkens så det å ta det superalvorlig er ikke så viktig!Kjekt for ungene å prøve å slå foreldrene i bakken osv….

………………………………………………………………………………………………………………………

Ellers er det litt greit at de som er innom nettsidene vet at  vi jobber med å sette oss inn i de nye sidene og det vil ta litt tid å få alt opp å gå / tilpasset slik vi ønsker å å ha det…