Edvin er på NM i Hemsedal.

By | 28. mars 2015

Her det NM i UTFOR,SC,SG,SL og SSL. Alle disipliner med andre ord.

Første renndag var i dag ,onsdag 24/3 og disiplinen var utfor.Treningsdager har det allerede vært.Resultat etter de forskjellige dagene vil komme etterhvert under her.Innlagt resultat: ons,tors,fre,lør, og søndagens renn er utsatt til 29/3-15.

 http://www.skiforbundet.no/alpint/nyhetsarkiv/?npid=10343&page=Hemsedal+overtar+alpin-NM

 

 

Edvin på premiepallen under kretsrennet på Utviken forrige helg.

Edvin på premiepallen under kretsrennet på Utviken forrige helg.

 

 

 

NM skulle egentlig foregå i Narvik men med mye dårlig vær,vind som har blåst bort snøen,ødelagte heiser osv så overtok Hemsedal arrangementet på kort varsel.

Selv om det er NM så deltar det mange utlendinger som absolutt er i en annen aldersgruppe enn Edvin så derfor er det kjekt å se hvordan han ligger an i gruppa  -94 til -96 som er NM for junior 2.Så med andre ord så er det to renn i ett,- både senior og junior 2 NM.

Resultat:

ons 25/3: Utfor:  76  FIS punkt: 140,87        (resultat i aldersgruppa 1994-1996: nr 32)

Vinner :Kjetil Jansrud

tors 26/3: Supercombi:DNF

Vinner: Marcus Monsen

fre 27/3: SG: 77  FIS punkt: 95,67        ( resultat i aldersgruppa 1994-1996:nr 35)

Edvin bedret sine FIS punkt sammenlagt i dag da dette er den andre gangen han er nede på noen og nitti tallet så detter er bra!

Vinner: Kjetil Jansrud

lør 28/3: SL: 33  FIS punkt: 136,76  .

Ca 2/3 av alpinistene kjørte ut i dag! Ellers var det det en imponerende innsats av Haugen alpinisten Åge Solheim i dag som tok en 6.plass! De som kom i mål før ham kjører alle på landslaget og det var Sebastian Foss Solevåg som vant med Henrik Kristoffersen på 2.plass og Per Kristian Haugen på 3. plass. Jonathan Nordbotten og Espen Lysdahl på de neste plassene.

søn 29/3 : SSL: Dette rennet er utsatt til den 29/3-15 og det blir da gjennomført under Donald Duck Wintergames som foregår i Hemsedal da. Grunnen til utsettelsen vet vi ikke for gjennomføringen av damenes renn gikk som planlagt….