Nasjonal innsamling av brukte mobilar i Breim

By | 19. april 2015

Dei neste vekene kan du vere med på eit løft for miljøet! BBIL vil i samarbeid med Telenor og Norges idrettsforbund samle inn brukte mobiltelefonar i Norges største innsamlingsaksjon. Vi kjem rundt om i bygda og samlar inn telefonar for å bidra til at brukte mobilar kan bli resirkulert eller skape nye muligheter for andre. 7 av 10 nordmenn har brukte mobiltelefonar i roteskuffa, og det er viktig at din gamle mobil blir resirkulert på en sikker og miljøvennleg måte.

Ved å gje din brukte mobil til oss så bidrar du til verdifulle dugnadsinntekter for våre gut og jentelag som i år skal til Norway Cup, i tillegg til at du sørger for at din brukte mobil kan skape nye muligheter. For mer informasjon om Telenors returordning se på www.telenor.no/gjenbruk.

Husk å ta ut SIM kort frå din mobil før du leverer den til oss. Dersom det er gjenværande informasjon på mobilen så vil Telenor gjennom sin sertifiserte returpartner slette all gjenverande informasjon og destruere minnekort på mobilen. Vi kjem rundt med en tydeleg merka og spesialdesigna pose for innsamling av mobilar, slik at du kan være trygg på at din mobil blir håndtert på ein forsvarleg måte.

Vi vil kome rundt i veke 17, 18 og 19. Dersom du ikkje er heime når vi kjem, kan du levere din gamle telefon til Gro Larsen Hjelle, Linda Bergheim Eide eller May Britt Kvellestad.

Takk for di støtte!