Donald Duck Wintergames !Innlagt resultat 24/4,25/4,27/4 og 28/4-15.

By | 23. april 2015

Det største avslutnings arrangementet i Norge som samler rundt 1000 alpinister.Her blir det renn for aldersbestemt,urangerte,FIS renn og NM og det hele skjer i Hemsedal .

 

Et arrangement som blir fullbooket svært raskt så de som ønsker å være med her, må nesten melde seg på med en gang påmeldingen åpner!På bildet så ses Elias midt i bildet.

Her kommer også mange av landslags alpinistene så «kjendisfaktoren» innen alpint er høy.

Flere er påmeldt fra fylket og fra Breimsbygda deltar Elias Helle Felde og FIS løper Edvin Fonn Sårheim og vi kommer tilbake med resultat/ info etterhvert som vi får inn det.

På linken her under kan en følge med,se live timing osv..

http://alpingruppa.no/p/5809/donald-duck-wintergames

FREDAG 24/4-15:

I dag var disiplinen SSL og nærmere 100 møtte til start i gruppa 11-12 år. Her var Elias en av dem og han kom inn på en 18.plass.I den første omgangen var han litt for passiv og da gikk sekundene fort.Han lå da på 30 .plass av 100. I den andre omgangen ga han full gass og da ble det bedre resultat.Da hadde han 7. beste omgangstid og endte på en 18.plass som tidligere nevnt.Han var den beste alpinisten som gjennomførte av de som kom fra Sogn og Fjordane.

I morra er det SL. Da er også Edvin på plass og han skal også kjøre SL..

LØRDAG 25/4-15:

Det er som kjent flere nedfarter i Hemsedal og her kjører Elias i Hemsedalsløypa mens Edvin deltar i Såhaugsløypa.

Elias ble dessverre disket i 2.omgang i dag og han var ikke alene om å kjøre feil i port 38. Synd for Elias dette her siden SL kanskje er den beste disiplinen hans .Det gikk ikke så veldig raskt i første omgang men mye bedre i den andre. På flata rett før mål fikk han dessverre en stopp og i ettertid viste det seg at det var her ved denne porten han ble diska.Ellers var det en skikkelig ufyselig dag i dag. Snø/sludd var hvordan dagen startet og slik holdt det seg hele dagen.Så var det over for Elias denne gang.

Edvin ble nr 62 i dagens SL renn og fikk 135,21 i FIS punkt.Han har bedre fra før så antagelig så er han ikke helt fornøyd med det. Den som vant i dag var Sebastian Foss-Solevaag,på 2.plass kom Bjørnar Neteland som kanskje ikke er så kjent, Leif Kristian Haugen på 3.plass og Henrik Kristoffersen på 4. plass.Høy kjendisfaktor som nevnt tidligere…

Edvin er påmeldt renn både mandag og tirsdag så vi kommer tilbake med mer info etterhvert…Blant annet NM i SSL..

Mandag 27/4:

Det ble en 52.plass på Edvin i dag under SSL rennet. FIS punkt på 127,34 og her har han bedre punkt fra før.Dette var også NM i SSL.

Tirsdag 28/4:

I dag ble det arrangert 2 renn i SG og Edvin deltok i begge.

I renn nr 1 ble han nr 54 med 100,46 i FIS punkt.

I renn nr 2 ble han nr 63 med 117,42 i FIS punkt.

Da var det over for denne gang i Hemsedal!