Breimstrimmen – oppteljing er i boks

By | 9. november 2015

Oppteljinga viser at har følgjande deltakarar har vore innom alle postane. Sjekk lista og gi beskjed dersom du trur at namnet ditt manglar (Sabine: 48053040)

Vegard Hetle, Kåre Hetle, Norunn Nybø, Knut Fammestad, Jannike Felde, Solveig Lunde, Reidun Ask Flølo, Jakob Nybø Gangeskar, Sabine Exner, Gerd Larsen, Målfrid Solheim, Anne-Mari Fammestad, Marita Kleppenes Sårheim, Borgny Kristin Hetle, Berit Sørland, Brita Sandal, Erlend Hetle, Kari Ann Flølo, Matias Aa Sandal, Gro Larsen Hjelle, Håvard Hetle, Regine Aa Sandal, Øyvind Fure, Jørgen Fure, Karoline Hjelle, Ellisiv Hetle, Reidar Sandal, Linda F. Kandal, Rune Fure, Leif Øystein Felde, Kristina Hjelle, Per Inge Seime, Pål Sandal, Jørgen Aa Sandal, Margit R. Seime, Thomas Bjørkelo, Inghild Røyset.

Diplomet blir utdelt på Idrettsbasaren i Hallen, søndag, 22.11.15. Møt opp eller ha avtale med nokon som kan ta med.

Vi delar også ut sportstrøyer med Breimstrimmen-logo til dei tre med mest poeng samanlagt over og under 15 år.

Blant dei første 10 som har registrert seg med Georeg: Målfrid Solheim/Linda B. Eide/Mona M. Hole/Synnøve H. Aspheim/Reidun A. Flølo/Berit E. Sørland/Magnar Rune Hole/Jannike Felde/Sissel Myklebust/Britta B. Henriksen

vil det også bli trekt ei t-skjorte. Alle gevinstane er sponsa av Eurofoto 🙂

georegPrint