Breimsbygda har fortsatt med en alpinist i FIS systemet.

By | 17. november 2015

Edvin Fonn Sårheim gir seg ikke og har nå flytta til Lillehammer for å få mer jevn uttelling på all trening.Her er det ei lita gruppe som følger treningsopplegget til NTG Lillehammer og ikke skoledelen.Edvin er blant disse.

 

 

 

 

 

 

Mats Engeland fra Haugen alpint er også her mens Åge Solheim,også Haugen alpint, som hadde en knallsesong i fjor, er i en annen spesiell satsingsgruppe .

For tida er det barmarkstrening det går i og to økter om dagen er fast. Den første i regi av NTG og den andre på egenhånd.Edvin har også vært på ski.  Østerrike/Hintertux i 14 dager var han godt fornøyd med.Den ene alpintreneren er Rolle, som har fulgt Sogn og Fjordane skikrets i «alle» år og som tidligere var sjefen på Hafjell.Det er ikke få i fylket gjennom åra han har gitt god både barmark og skitrening til (-sammen med Peter og Sven som fortsatt er tilknyttet Hafjell/ARAN).Så Edvin er i «trygge» hender..

Edvin sine planer i den nærmeste tida ,er at de først skal til Geilo og så til Bjorli og vi håper det er snø nok for dem!Alpinsesongens første renn nærmer seg raskt så den som ønsker å følge med Edvin og resultatene hans kan trykke på FIS løper til høyre her på siden. Alle må være klar over at det ikke er plassering i første omgang men FIS punkt som er det som er viktig for Edvin . Så mange som mulig renn under 100 i punkt og komme så langt under hundre som han kan. Vi ønsker lykke til med alpinsesongen!