Breimstrimmen – Klarte du alle 8 postane?

By | 11. november 2016

Vi har hatt ein stor auke med trimmarar og registrerte turar i år. Det er også rekord for dei som har vore innom alle 8 postane. I år var det 50 (i fjor 38).

Som tidlegare nemnt skal frå og med i år dei få diplom som har gått alle 8 postane for 3. gong (bronse) og for 6. gong (sølv).

Sjå i tabellen om du er blant dei. Dei som er merka med raud skrift har gått denne sesongen.  Meiner du at du skulle ha stått her, gi oss eit hint. (Sabine – 48053040)

6 gongar Jannike Felde, Håvard Hetle
5 gongar Sabine Exner, Knut Fammestad, Ellisiv Hetle, Gro L. Hjelle, Karoline Hjelle, Reidar Sandal, Johnny Skinlo
4 gongar Anne-Marie Fammestad, Reidun A. Flølo, Andreas Hetle, Borgny Kristin Hetle, Kåre Hetle, Vegard Helte, Kristina Hjelle, Oddny Kleppenes, Gerd Larsen, Solveig Lunde, Grete A. Sandal, Jørgen A. Sandal, Matthias A. Sandal, Regine A. Sandal, Marita K. Sårheim
3 gongar Solfrid P. Egge, Leif Ø. Felde, Erlend Hetle, Kristoffer Hjelle, Roger Hjelle, Inghild Røyseth, Margit R. Seime, Per Inge Seime,
2 gongar Thomas Bjørkelo, Kristin D. Felde, Kari-Ann Flølo, Jørgen Fure, Rune Fure, Øyvind Fure, Marianne S. Geitrheim, Irene Lunde, Anders Paulen, Elin Katrin Raad, Sissel E. Reed, Kurt R. Seime, Åse M. Seime, Målfrid Solheim, June K. Sårheim, Greta S. Veien,
1 gong Marion Bø, Anni Felde, Jakob Felde, Marthea D. Felde, Olianna Felde, Rita Bente Fløtre, Svein Førde, Vebjørn S. Førde, Jakob N. Gangeskar, Beate S. Geitrheim, Helene Gåsemyr, Camilla Heggen, Gunnhild Helle, Linda F. Kandal, Bjørn-Inge F. Kleppe, Jenny F. Kleppe, Monrad Kleppe, Norunn Nybø, Birgitte P. Myklebust,  Anne-Merete Kleppenes, Eiril Paulen, Kasper Olai Paulen, Kjell Paulen, Marthe Paulen, Kjell Reed, Brita Sandal, Pål Sandal, Inger Berit Skinlo, Birger Støyva, Randi Støyva, Berit E. Sørland, Sissel F. Sårheim, Else Tømmerstøl, Linda B. Eide