Resultatet frå Breimstrimmen

By | 10. november 2019

… er klart! Men den fulle oversikta legg vi ikkje ut før etter basaren i Breimshallen den 24. november. Her skal vi kåre vinnarane og dele ut plakatane for dei som har gått alle postane 3, 6 eller 10 gongar.

I år var det rekordmange som har klart denne bragda, nemleg 53 stk. Sjå om du er blant dei. Her kan du også sjå om du kvalifiserer for å få utdelt plakar. Dei som vi ha plakat må møte opp på basaren, avtale med nokon som tar med eller avtale henting med Sabine (48050304).

Ta kontakt viss du meiner noko er feil.

Desse 53 har gått alle gått alle trimpostar.

Johannes Hole, Jonny Skinlo, Karsten Hopland, Rita Bente Fløtre, Gerd Larsen, Jannike Felde, Lin Therese Solheim, Jostein Moldestad, Birgitte Paulen, Ellisiv Hetle, Solveig Lunde, Leidulf Myklebust, Kari Ann Flølo, Oddny Kleppenes, Gudmund Egge, Marthe Paulen, Reidun Ask Flølo, Gro Hjelle, Sabine Exner, Grete Aa Sandal, Marion Bø, Laila Jordanger, Anders Paulen, Finn Ove Jordanger, Borgny Kristin Hetle, Anne Merete Kleppenes, Bjarne Egge, Kasper Olai Paulen, Knut Fammestad, Tone Lise Jacobsen, Jørgen Aa Sandal, Jenny Flølo, Eva Marie Felde, Grete Nedreberg, Vegard Hetle, Anne Svangtun, Erlend Hetle, Elin Merete Stensaker, Kjell Paulen, Monrad Kleppe, Kai Petter Sårheim, Milla Hole, Sissel Eide Reed, Birger Støyva, Luka Hole, Astrid Gåsemyr, Regine Aa Sandal, Elin Katrin Raad, Kasper Stensaker, Per Inge Seime, Kristina Hjelle, Aslak Felde Sårheim, Inghild Røyseth

3 år – bronse

4 stk.

Gudmund Egge, Johannes Hole, Kasper Olai Paulen, Kjell Paulen

6 år – sølv

4 stk.

Erlend Hetle, Vegard Hetle, Inghild Røyseth, Per Inge Seime