Hovudside Breimsbygda IL

Velkomen til Breimsbygda Idrettslag si nettside. Her finn du informasjon frå våre grupper samt anna nyttig info på kva som rører seg på idrettsfronten i bygda.

Siste nytt:

 • Siste friidrett trening for dei yngste

  Komande onsdag, den 29.september, blir siste trening for den yngste gruppa kl.17.30. Det blir trening uansett vêr, og vi kjem til å gjere litt ekstra stas på alle som kjem. I tillegg vil dei minste, som ikkje fekk vere med på Lagmesterskapet, få ei ekstra merksemd.

  Vi må få takke alle føresette som har stilt opp og hjelpt til på dei ulike treningane. Det har vore eit godt oppmøte, og ei god stemning på alle treningane. Det har vore kjekt! Vi håpar det blir like godt oppmøte til våren igjen og!

  Les meir

 • Helkjastøylen opp

  Helkjastøylen opp vart arrangert både som fysisk arrangement og som digitalt løp. Litt vått i løypa den dagen vi hadde fysisk løp, men på tross av det så raste det inn med personlege rekordar. Det var rett og slett fantastisk god innsats, nok ein gong!

  Totalt hadde vi 70 registreringar, og mellom dei har vi trekt ut 7 premiar. Denne gongen har vi fått støtte frå Byggtorget Byrkjelo og BakarJon. Dei som deltok på konkurransen hadde følgande tider:

  Start frå Ballbingen:

  Markus Sægrov Djupvik g-10 26.10
  Kasper Olai Paulen g-10 31.27
  Jørgen Aa Sandal g-11 25.05
  Marte Paulen j-13 29.35
  Borgny Kristin Hetle j-14 26.28
  Anders Paulen g-15 25.01
  Mathias Aa Sandal g-17 21.40

  Start frå brua

  Vetle Bolstad Aabrekk g-4 21.07
  Tobias Olafsen Veien g-4 22.11
  Vilde Jordanger Eriksen j-7 35.07
  Dorte Førde j-6 29.50
  Mari Sægrov Djupvik j-7 14.54
  Olava Felde Sårheim j-6 16.42
  Matheo Olafsen Veien g-6 15.18
  Edvin Bolstad Aabrekk g-6 17.06
  Eiril Paulen j-7 14.54
  Vegard Hetle g-8 11.33
  Live Bolstad Aabrekk j-8 14.23
  Joar Førde g-8 16.45
  Aslak Felde Sårheim g-9 12.14
  Margrete Gil j-9 16.33
  Maja Førde j-9 16.25
  Julie Seime Skinlo j-9 13.01
  Mathias Eriksen g-10 26.35
  Emilie Eriksen j-13 30.33
  Følgande får premie for deltaking på fysisk løp:

  Mathias Aa Sandal, Anders Paulen, Jørgen Aa Sandal, Markus Sægrov Djupvik, Kasper Olai Paulen, Borgny Kristin Hetle, Marte Paulen, Vegard Hetle, Aslak Felde Sårheim, Matheo Olafsen Veien, Julie Seime Skinlo, Live Bolstad Aabrekk, Eiril Paulen og Marie Sægrov Djupvik.

  Trekkpremiar går til:

  Tobias Olafsen Veien, Selma Olafsen Veien, Endre Fugle Kvile, Birgitte Paulen, Else Helle Bolstad, Anders Paulen og Mathias Aa Sandal.

  Premiar kan ein hente på Byggevaren Byrkjelo.

  Les meir

 • Reinløpet og anna

  Trimgruppa har opplevt ein regelrett liten "boost" i år. Vi har gjennomført ei rekke turar med med mange deltakarar. Særleg vellukka var turane til Røsskleivvatnet, fossen Strupen og våre støyl-til-støyl turar. Deltakinga på Reinløpet kan vi derimot ikkje vere fornøygde med. Vi vil gjerne ha innsepel på om de synes at arrangementet er livlaga og korleis ein eventuelt kan fornye konseptet.

  Les her korleis det gjekk på årets Reinløp.

  Les meir

 • Resultat Lagmesterskap 2021

  Det var heile 51 barn og unge som deltok på Lagmesterskap i år. Kjempegod innsats av alle, og ein kjekk dag med mykje aktivitet. Her kjem resultata i tillegg til litt bilete.

  Resultat:

  Litt ymse bilete frå dagen

   

  Les meir

 • Gratulerer, Mathias!

  Denne helga har det vore arrangert UM i Trondheim, og Mathias Andreas Reksten Dale deltok i G-18/19 (6kg) kule der han tok gull! Mathias representera Breimsbygda Idrettslag og kasta 16,60m i sitt nest siste kast, som er kunn 1cm bak sin personlege rekord. Vi gratulera så mykje!

  Les meir

 • Lagmesterskap for BBIL

  Søndag 12.september er der Lagmesterskap for BBIL på Byrkjelo Stadion. Arrangementet er for barn frå 6år (2015) og oppover, og arrangementet startar kl.13.00 med påmelding ved tribuna 30.min før. Der er og mogleg å melde seg på før arrangementdagen.

  Øvingar ein kan melde seg på er:

  For alle

  • 60m
  • liten ball
  • lengde
  • 600m

  For dei over 11 år

  • 60m/ 80m hekk
  • kule

  Påmelding sender ein til iselinmyklebust@hotmail.com. Hugs namn, fødselsårstal og øvingar ein ynskje å vere med på. Frist for å melde seg på før er fredag 10.september.

  Der blir kiosk med eit lite utval. Vel møtt, dette blir kjekt!

  Les meir

 • Friidrett for dei eldste!

  Onsdagar er det og trening for dei eldste ungane, i alderen 10 år og oppover på Byrkjelo Stadion. Denne veka var det 20 unge som møtte opp, og alle var engasjerte og viste stor innsats.

  Denne veka var det liten ball, lengde og reaksjonsøvingar som stod på planen, i den faste trenaren Reidar Moldestad sitt fråvær. Vikarane som steppa inn denne veka var Bård Helle Bolstad og Are Gil.

  Treningane for denne gjengen er kvar onsdag kl.18.30 - 19.30, og her er plass til fleire!

  Les meir

 • Reinløpet med nytt konsept

  Årets "løp" blir til ei Reinløp-veke 29.8.-5.9.

  Både pga. Koronatiltak og noko sviktande deltaking dei seinare åra tilbyr eit anna konsept i år. Gå når det passar for deg og i lag med kven du vil. I Reinløpsveka vil løypa til Torheimstøylen og vidare til Støyvastøylen vere godt merka. Ned til P-plassen kan du gå der du vil. Du må registrere deg på 3 QR-postar for at deltakinga skal bli godkjent. Les meir her

  Sabine

  Les meir

 • Ny støyl-til-støylstur i komande veke- i roleg tempo på 2 dagar

  Etter suksessen med 16 støylar-som perler på ei snor-turen for 14 dagar sidan satsar Trimgruppa i Breim på ein oppfølger, men i ei litt anna form. Vi har fått ein del tilbakemeldingar frå folk som gjerne kunne ha tenkt seg å ha vore med på denne kulturhistoriske vandringa forbi 16 støylar. Samtidig kan turen verke litt lang og i tøffaste laget for somme. Vi vil utnytte det fine vêret i neste veke og tilbyr difor ein seniortur i roleg tempo.

  Strekninga frå Utviken til Hunskårstøylen er ganske lang, difor delar vi opp turen på to forskjellige dagar. Utviken til Hetlestøylen på måndag, 23.8. og Hetlestøylen til Hunskårstøylen på onsdag, 25.8. Vi startar begge dagar kl. 11.00. Det er også mogeleg å berre delta på ein av dagane. Dersom det trengs kan vi ordne med skyss tilbake til Utvikfjellet. Greta S. Veien blir guiden vår og fortel undervegs om støylane og andre historier. Ta med mat og drikke. Deltakaravift. Påmeling påkrevd til Greta (90766089). Ta gjerne kontakt for meir informasjon.

  Trimgruppa

   

  Les meir

 • Friidrett for dei minste

  Tysdag 18.august var det endeleg trening igjen for dei minste etter ein lang sommarferie. Det var godt oppmøte med ca. 50 ungar i alle aldera til og med 9 år. Det var fire grupper, med fire ulike "øvingar". Her var det liten ball, lengde, høgde og litt spenst og balanse som fekk prøvd seg. Alle såg ut til å kose seg og alle gjorde ein god innsats!

  Det er treningar for dei minste kl.17.30-18.30 kvar onsdag fram til haustferien. Alle som vil er velkomne!

   

  Les meir

 • Ekstraordinært årsmøte

  Det vert med dette kalla inn til ekstraordinært årsmøte i Breimsbygda idrettslag 22. august 2021 kl. 19:00, på skulekjøkkenet til Breim skule. 

   

  Sakliste: 
  1: Endring av organisasjonsform og eigarskap Breimshallen. 

  2: Eventuell kapitalutviding Breimsbygda skisenter i samband med kontroll av heisanlegg.

  Vel møtt!

   

  Les meir

 • 16 støylar som perlar på ei snor

  Ny deltakarrekord: heile 44 deltakarar blei med på turen i år. Les meir her

  Les meir