Ski

63939_N3_1Velkomen til Skigruppa si nettside facebook_knapp

 • Heider til Andreas og Elias

  Under Skitinget til Sogn og Fjordane Skikrins på Skei laurdag fekk Andreas Hetle tildelt Talentpokalen for svært gode nasjonale prestasjonar i langrenn denne vinteren.

  Elias Helle Felde fekk tildelt Magnorpokalen for svært gode resultat i alpint denne vinteren.

  Skigruppa er stolte og glade for utmerkingane og håpar dette inspirerer alle andre skiløparar i Breimsbygda til innsats.

   

  Frå v. Erik Røste (Skipresident), Andreas Hetle og Inge Fænn (leiar i Skikrinsen)

   

   

   

   

  Frå v Erik Røste (Skipresident) og Elias Helle Felde

  Les meir

 • Vi bygger ny lysløype!

  Mandag 12/6 var første dag med stolpereising i lysløypa. Over 10 stolpar på plass. Vi satsar på å sette opp dugnadslag beståande av bygdefolk, samt kyndig assistanse frå SFE. Har du moglegheit til å bidra, kontakt Anders Felde!

  Vi har og ei Facebook gruppe med siste nytt, du kan melde deg inn her: https://www.facebook.com/groups/128061184426093/

  Les meir

 • Hetlestøylen opp

  Orienteringsgruppa og friidrettsgruppa inviterer til Hetlestøylen opp, komande onsdag klokka 18.00. Vi oppfordrar alle om å legge treninga si til løpet:)! Dette er super basistrening for alle mann alle!

  Onsdag 14.juni blir det motbakkeløp på Breim (start på Reed) To løyper, ei med start i ballbingen i Hovden (5.klasse og eldre), og ei med start på Brua oppover mot Hjelltunet (merka)....start klokka 18.00 begge plassar. Mål er, pussig nok, på Hetlestøylen - og der er det alltid god stemning. Påmelding til kleppenesa@gmail.com, 50kr pr deltakar, evt 200kr for familie. Dette er eit kjempekjekt og sosialt motbakkeløp, der både liten og stor kan få ei utfordring!

  Les meir

 • Resultat lagsmeisterskap langrenn 26. mars

  50 stk. deltok på lagsmeisterskapet i langrenn på Utviken søndag 26. mars. Litt dårleg vær og ein dritt vinter får ta skulda for dårleg deltak. Men alle som var der gjorde ein flott innsats.

  lagsmeisterskap mars resultatliste

  Les meir

 • Svært gode resultat av Andreas Hetle under Jr. NM langrenn

  I helga har det vore arrangert Jr. NM i langrenn og Andreas Hetle har gjennomført svært gode renn.

  Fredag 15. km friteknikk:

  Andreas låg heile løpet blant dei tre beste, so var han uheldig og datt i ein nedoverbakke. Då kom han inn på ein svært god 7. plass. Han var litt missfornøgd med at han kanskje berre var eit "fall" frå pallen.

  Laurdag 10 km klassisk:

  Inn til ein 9. plass, berre 20 sekund bak pallen, nok eit svært godt løp. Kunne hatt enno betre ski, men brukbart fornøygd. Ikkje minst med at kroppen fungerte godt med to harde løp.

  Søndag, stafett junior

  Andreas hadde første etappe og veksla til ein fjerdeplass, 3-4 sek bak tet. Ein kjempeeteappe, og etter hans eige utsagn kanskje det beste løpet han gjorde.

  Andreas har hatt kyssesjuka sidan tidleg haust/sommar, og har ikkje fått gjennomført treninga slik som planlagt, vanskar med restitusjon har det vore. Den siste tida har det gått betre, men resultata under jr NM er heilt fantastiske med tanke på det han har vore gjennom. Supert jobba Andreas.

  Dersom de vil sjå alle resultat finn de nettsidene her:

  https://www.skiforbundet.no/harstad/

  Les meir

 • Ekstraordinært årsmøte i BBIL

  Søndag 26.mars kl.20:00 vert det ekstraordinært årmøte i Breimsbygda idrettslag. Det finn stad på kontoret i 1.etasje på stadionbygget.

   

  Sakliste:

  1.Konstituering

  2. Val

  Vel møtt!

  Les meir

 • Resultatliste karusellrenn langrenn 6. mars.

  Ca. 70 deltakarar på Telenorkarusell i langrenn på Utvikfjellet 6. mars. Lite snø, men god stemning.

   

  Karusellrenn 6 mars 2017 resultatliste

  Les meir

 • Årsmøte Skigruppa

  Årsmøte i Skigruppa BBIL Stadionbygget Torsdag 2. mars kl.. 21.00.

  Vanlege årsmøtesaker.

  Les meir

 • Innkalling og sakliste til årsmøte i Breimsbygda idrettslag

  Velkomen til årsmøte i Breimsbygda idrettslag søndag 5.mars kl.20.00.

   

   

   

  Sakliste til årsmøtet i BBIL på Breim skule 5. mars 2017 kl. 2000.

  1. Konstituering.
   1. Godkjenning av innkalling.
   2. Godkjenning av sakliste.
   3. Val av møteleiar.
   4. Val av sekretær.
   5. Val av to til å skrive under møteboka.
  2. Årsmelding for 2016.
  3. Rekneskap for 2016.
  4. Medlemskontingent for 2017.
  5. Budsjett for 2017.
  6. Val.
  7. Godkjenning av valde gruppestyrer.

  Møtet finn stad i klasserommet ved skulekjøkken i kjellaren, inngang ved gymsal.

  Les meir

 • Elias Helle Felde utteken på talentcamp i alpint

  Elias Helle Felde er utteken på Skiforbundet sin "talentcamp"for U14 løparar i landet, kriteriet er at du samanlagt på desse to renna er rangert blant dei 10 beste i di klasse. Elias deltok førre helg på Re:member Cup alpint (uttaksrenn for internasjonal barnerenn) på Trysil og køyrde inn til ein god 11. plass i storslalom på laurdag og søndag knalla han til med 6. plass i slalom. Skigruppa er fantastisk stolte av prestasjonen og det var ei glede for oss at han no er utteken på talentcamp`en. Prestasjonen håpar vi er til stor motivasjon, ikkje berre for løparar i klubben, men for heile fylket.Det viser at Breimningane kan hevde seg i landstoppen i åra som kjem, også innan skiidretten.

  .

  Les meir

 • Skisesongen er i ferd med å starte.

  Snøen er komen på Utvikfjellet og lysløypa vart køyrt opp for første gong i kveld 30. november. Skigruppa har fleire løparar i junior klassa som satsar hardt og her får du ein liten statusrapport for Edvin, Andreas og Reiel.

  I aldersbestemte klassar er aktiviteten god. Fleire har vore med på samlingar i langrenn på Ullsheim, og alpinistane har vore med på barmark og skisamlingar i regi av Sogn og Fjordane Skikrins. Sist veke var Håvard Hetle, Elias Helle Felde, Marthea Felde, Olianna Felde, Anders Paulen, Erlend Hetle og Jakob Felde med på Fjord1 samling på Kvitfjell. Masse god skikøyring som lovar godt for den komande vinteren. Sansynlegvis startar ikkje sesongen i aldersbestemte klassar før i romjula / nyttår.
  Langrenn:
  Andreas Hetle går andre året på toppidrettsgymnas på Geilo (NTG) innan langrenn. Han hadde ein fantastisk sesong i fjor, med mange prestasjonar heilt i landstoppen. Siste halvåret har det desverre “lugga” litt. Andreas fekk påvist “kyssesyka” tidlegare i haust. Han følgjer difor eit spesifikt treningsopplegg tilpassa dei som har denne sjukdomen. Det betyr reduserte treningsdosar og treningsintensitet over lenger tid. Pr. i dag er han ikkje konkurranse klar, og det er usikkert kor tid han kjem til å konkurrere. Sansynlegvis startar han konkurransesongen i januar.  Andreas er ved godt mot, han har eit langsiktig perspketiv på idrettssatsinga si, og det går no framover med den fysiske formen.
  Alpint
  Edvin Fonn Sårheim:
  Satsar på alpint med utgangspunkt kring NTG / universitetslaget på Lillehammer. Har køyrt FIS renn i fleire år, og har vist klar framgang i prestasjonane. Desverre hadde han eit stygt fall under alpintrening i førre veke og reiv av eit av korsbanda i eine kneet. Han har ikkje fått tidspunkt for operasjon, men har er uansett ute for resten av denne alpinsesongen. Han er allereie i gang med opptrening av kneet for å få best mogleg resultat av operasjonen.
  Reiel D. Felde
  Går første året på Skigymnas på Oppdal på alpintlinja. Han er meir eller mindre i rute og gledar seg til sesongstart. Han skal køyre 10 FIS renn no før jul. Først fire renn på Geilo torsdag-søndag. Formen blir rapportert å vere brukbar i slalom, men storslalomformen er ikkje heilt på plass enno.
  Første runda med renn er no dei komande fire dagane. Storslalom torsdag og fredag, etter dei siste opplysningane so er det bestemt i kveld at det er Jr I NM i morogon (16-17 år). Laurdag og søndag er det slalom det skal konkurrerast i.

  Les meir

 • Norsk Countrytreff

  Help! Det er Norsk Countrytreff til helga og på grunn av mykje avbod manglar det ein del folk til diverse arbeidsoppgåver gjennom helga. NCT er den største inntektskilda til BBIL og vi håpar laget sine medlemmer stiller på! Dersom du ikkje har fått jobb og har moglegheit til å stille på ta kontakt med NCT på tlf 47 57 86 63 44 eller epost nct@breim.no.

  Les meir

Alle sakene frå Skigruppa finn du her