Ski

63939_N3_1Velkomen til Skigruppa si nettside facebook_knapp

 • Resultat lagsmeisterskap langrenn 26. mars

  50 stk. deltok på lagsmeisterskapet i langrenn på Utviken søndag 26. mars. Litt dårleg vær og ein dritt vinter får ta skulda for dårleg deltak. Men alle som var der gjorde ein flott innsats.

  lagsmeisterskap mars resultatliste

  Les meir

 • Svært gode resultat av Andreas Hetle under Jr. NM langrenn

  I helga har det vore arrangert Jr. NM i langrenn og Andreas Hetle har gjennomført svært gode renn.

  Fredag 15. km friteknikk:

  Andreas låg heile løpet blant dei tre beste, so var han uheldig og datt i ein nedoverbakke. Då kom han inn på ein svært god 7. plass. Han var litt missfornøgd med at han kanskje berre var eit "fall" frå pallen.

  Laurdag 10 km klassisk:

  Inn til ein 9. plass, berre 20 sekund bak pallen, nok eit svært godt løp. Kunne hatt enno betre ski, men brukbart fornøygd. Ikkje minst med at kroppen fungerte godt med to harde løp.

  Søndag, stafett junior

  Andreas hadde første etappe og veksla til ein fjerdeplass, 3-4 sek bak tet. Ein kjempeeteappe, og etter hans eige utsagn kanskje det beste løpet han gjorde.

  Andreas har hatt kyssesjuka sidan tidleg haust/sommar, og har ikkje fått gjennomført treninga slik som planlagt, vanskar med restitusjon har det vore. Den siste tida har det gått betre, men resultata under jr NM er heilt fantastiske med tanke på det han har vore gjennom. Supert jobba Andreas.

  Dersom de vil sjå alle resultat finn de nettsidene her:

  https://www.skiforbundet.no/harstad/

  Les meir

 • Ekstraordinært årsmøte i BBIL

  Søndag 26.mars kl.20:00 vert det ekstraordinært årmøte i Breimsbygda idrettslag. Det finn stad på kontoret i 1.etasje på stadionbygget.

   

  Sakliste:

  1.Konstituering

  2. Val

  Vel møtt!

  Les meir

 • Resultatliste karusellrenn langrenn 6. mars.

  Ca. 70 deltakarar på Telenorkarusell i langrenn på Utvikfjellet 6. mars. Lite snø, men god stemning.

   

  Karusellrenn 6 mars 2017 resultatliste

  Les meir

 • Årsmøte Skigruppa

  Årsmøte i Skigruppa BBIL Stadionbygget Torsdag 2. mars kl.. 21.00.

  Vanlege årsmøtesaker.

  Les meir

 • Innkalling og sakliste til årsmøte i Breimsbygda idrettslag

  Velkomen til årsmøte i Breimsbygda idrettslag søndag 5.mars kl.20.00.

   

   

   

  Sakliste til årsmøtet i BBIL på Breim skule 5. mars 2017 kl. 2000.

  1. Konstituering.
   1. Godkjenning av innkalling.
   2. Godkjenning av sakliste.
   3. Val av møteleiar.
   4. Val av sekretær.
   5. Val av to til å skrive under møteboka.
  2. Årsmelding for 2016.
  3. Rekneskap for 2016.
  4. Medlemskontingent for 2017.
  5. Budsjett for 2017.
  6. Val.
  7. Godkjenning av valde gruppestyrer.

  Møtet finn stad i klasserommet ved skulekjøkken i kjellaren, inngang ved gymsal.

  Les meir

 • Elias Helle Felde utteken på talentcamp i alpint

  Elias Helle Felde er utteken på Skiforbundet sin "talentcamp"for U14 løparar i landet, kriteriet er at du samanlagt på desse to renna er rangert blant dei 10 beste i di klasse. Elias deltok førre helg på Re:member Cup alpint (uttaksrenn for internasjonal barnerenn) på Trysil og køyrde inn til ein god 11. plass i storslalom på laurdag og søndag knalla han til med 6. plass i slalom. Skigruppa er fantastisk stolte av prestasjonen og det var ei glede for oss at han no er utteken på talentcamp`en. Prestasjonen håpar vi er til stor motivasjon, ikkje berre for løparar i klubben, men for heile fylket.Det viser at Breimningane kan hevde seg i landstoppen i åra som kjem, også innan skiidretten.

  .

  Les meir

 • Skisesongen er i ferd med å starte.

  Snøen er komen på Utvikfjellet og lysløypa vart køyrt opp for første gong i kveld 30. november. Skigruppa har fleire løparar i junior klassa som satsar hardt og her får du ein liten statusrapport for Edvin, Andreas og Reiel.

  I aldersbestemte klassar er aktiviteten god. Fleire har vore med på samlingar i langrenn på Ullsheim, og alpinistane har vore med på barmark og skisamlingar i regi av Sogn og Fjordane Skikrins. Sist veke var Håvard Hetle, Elias Helle Felde, Marthea Felde, Olianna Felde, Anders Paulen, Erlend Hetle og Jakob Felde med på Fjord1 samling på Kvitfjell. Masse god skikøyring som lovar godt for den komande vinteren. Sansynlegvis startar ikkje sesongen i aldersbestemte klassar før i romjula / nyttår.
  Langrenn:
  Andreas Hetle går andre året på toppidrettsgymnas på Geilo (NTG) innan langrenn. Han hadde ein fantastisk sesong i fjor, med mange prestasjonar heilt i landstoppen. Siste halvåret har det desverre “lugga” litt. Andreas fekk påvist “kyssesyka” tidlegare i haust. Han følgjer difor eit spesifikt treningsopplegg tilpassa dei som har denne sjukdomen. Det betyr reduserte treningsdosar og treningsintensitet over lenger tid. Pr. i dag er han ikkje konkurranse klar, og det er usikkert kor tid han kjem til å konkurrere. Sansynlegvis startar han konkurransesongen i januar.  Andreas er ved godt mot, han har eit langsiktig perspketiv på idrettssatsinga si, og det går no framover med den fysiske formen.
  Alpint
  Edvin Fonn Sårheim:
  Satsar på alpint med utgangspunkt kring NTG / universitetslaget på Lillehammer. Har køyrt FIS renn i fleire år, og har vist klar framgang i prestasjonane. Desverre hadde han eit stygt fall under alpintrening i førre veke og reiv av eit av korsbanda i eine kneet. Han har ikkje fått tidspunkt for operasjon, men har er uansett ute for resten av denne alpinsesongen. Han er allereie i gang med opptrening av kneet for å få best mogleg resultat av operasjonen.
  Reiel D. Felde
  Går første året på Skigymnas på Oppdal på alpintlinja. Han er meir eller mindre i rute og gledar seg til sesongstart. Han skal køyre 10 FIS renn no før jul. Først fire renn på Geilo torsdag-søndag. Formen blir rapportert å vere brukbar i slalom, men storslalomformen er ikkje heilt på plass enno.
  Første runda med renn er no dei komande fire dagane. Storslalom torsdag og fredag, etter dei siste opplysningane so er det bestemt i kveld at det er Jr I NM i morogon (16-17 år). Laurdag og søndag er det slalom det skal konkurrerast i.

  Les meir

 • Norsk Countrytreff

  Help! Det er Norsk Countrytreff til helga og på grunn av mykje avbod manglar det ein del folk til diverse arbeidsoppgåver gjennom helga. NCT er den største inntektskilda til BBIL og vi håpar laget sine medlemmer stiller på! Dersom du ikkje har fått jobb og har moglegheit til å stille på ta kontakt med NCT på tlf 47 57 86 63 44 eller epost nct@breim.no.

  Les meir

 • Resultat Even Hole Cup 2016

  110 deltakarar gjennomførte Even Hole Cup i fin stil på Skjærtorsdag. Sofie Rake frå Lommedalens IL og Edvin Fonn Sårheim frå Breimsbygda var raskaste jente og gutt i lang løype og vann 10 kg Jarlsberg kvar.

  Flott dag og flott innsats av dugnadsgjengen og deltkarane.

  resultatliste rangert Even Hole Cup 2016

  Resultatliste urangert even Hole Cup 2016

  Les meir

 • Even Hole Cup 2016

  Skjærtorsdag  blir det tradisjonen tru storslalomrenn på Utvikfjellet. Even Hole Cup er eit tradisjonsrikt alpinrenn, der alle kan vere med uansett ferdigheiter. Nytt av året er at det blir ein heil Jarlsberg ost (10 kg) i premie til raskaste kvinne og raskaste mann i lang løype.

  Vi håpar mange melder seg på, det blir løyper i både storeheisen og mellomste bakken. Påmelding via min idrett, eller til mail: anders.felde@breim.no

  Invitasjonen til rennet finn du her: Invitasjon even hole cup

  Les meir

 • Resultat Fjord1 Cup Utvikfjellet 7. mars

  Knappe 30 deltakarar på Fjord1 Cup på Utvikfjellet måndag 7. mars, flotte forhold og god stemning.

  Resultatliste, urangert fjord1 cup utvikfjellet

  Resultatliste rangert fjord1 cup utvikfjellet

  Les meir

Alle sakene frå Skigruppa finn du her